Сайтовете и онлайн магазина на Дионис-Елена ООД използват бисквитки.
Прочетете още тук
Като използвате този сайт, Вие се съгласявате с общите условия за ползване.
Прочетете общите условия за ползване тук
close
  • Все още няма нови продукти.
  • Мултикомплексна хранителна добавка. Оп. 10кг.

  • Trenolin® FrioDF е течен ензим с висока активност за бързо и ефективно разграждане на пектини в гроздова каша и мъст по време на студена мацерация и бистрене на студено при температури започващи от 5ºС. Опаковка 1 кг.

  • Специален високоефективен течен ензим за интензивно разграждане на петини в гроздова каша и сок, особенно при богати на пектини сортове. Увеличава рандемана при пресоване и филтруването. Опаковка 1кг.

  • Специално подбрани дрожди за производството на вина розе от червени сортове грозде и бели сортове грозде (купажи). Оп. 0.5кг.

  • Дрожди за ферментация на бели вина. Особено подходящи за студена ферментация. Оп. 0.5кг.

  • Специално селектирани дрожди за проблемни ферментации и ре-стартиране на прекъснати и трудни ферментации. Оп. 0.5кг.

  • Гранулиран натриево-калциев бентонит с висок капацитет на адсорбция, набъбване и флокулация, подходящ за проблемна мъст и вина. Оп. 20кг.

  • Натриев бентонит на прах с висок капацитет на набъбване подходящ за избистряне, бистрене и протеинова стабилизация на мъст, плодови сокове, оцет и вино. Оп. 25кг.

  • Гранулиран бентонит за обработка на мъст, ранна протеинова стабилизация и адсорбция на инхибиращи ферментацията вещества. Оп. 20кг.

Последвайте ни във Facebook

ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯТ НОВ ОНЛАЙН КАТАЛОГ!

 В момента онлайн каталогът работи с пълна функционалност - продуктите могат да бъдат поръчани през онлайн магазина ни на приложените линкове. Ако имате трудности при поръчка, моля свържете се с нас на и-мейл office@dionislab.bg или мобилен телефон +359 878 511 295. Ние полагаме много усилия да завършим този проект.

Дионис-Елена ООД внася, изработва и комплектова апарати за анализи на мъст, материали за вино и ракия, вина и ракии; комплектова и проектира системи за обработка на вода. Фирмата изцяло проектира и оборудва лаборатории; предоставя консултантски и методологични услуги. Дионис-Елена ООД внася, изнася и произвежда лабораторна и декоративна стъклария, апарати, реагенти, оборудване и консумативи.От 2013г. фирмата предлага енологични продукти разрешени за ползване от закона за виното и спиртните напитки, консултации и помощ. Фирмата прави анализи на технологични характеристики на вина и виноматериали като - алкохолно съдържание, летливи киселини, титруеми киселини, остатъчни захари, pH, относителна плътност, съдържание на серен диоксид.