• Изчерпан

BM-04 - БиЕм-04

0 Review(s) 

Бели пенливи: за пенливи вина (ферментирали в бутилка или повторно в съд).

DC-5426

Щамът ВМ-04 притежава уникалните способности да е устойчив на алкохол, серен диоксид, високо налягане и ниски температури. Неговите кинетики и метаболитни характеристики го правят подходящ за производството на пенливи
вина, чрез втора ферментация и в бутилката, и в съд под налягане. Този щам придава благородни и приятни качества, които не се променят с времето.

DC-5426

Лист с данни

Подходящи за
материали за дестилати
пенливи вина
трудна ферментация
Вид дрожди
Saccharomyces cerevisiae ex. bayanus
Условия на ферментация
над 10°C
Толерантност към алкохол
16% об.
Производство на серни съединения
Много ниско
Дози
10-30 гр/хл

Свали

ТХ BM-04

Технически характеристики E. BM-04

Свали (94.95KB)

Reviews

Write your review

BM-04 - БиЕм-04

Бели пенливи: за пенливи вина (ферментирали в бутилка или повторно в съд).

Write your review