- Изчерпан
TD-03 - ТиДи-03
Дрожди не-Saccharomyces за бели и червени вина със сложни аромати и добре изразена плътност на вкуса
TD-3 са селектирани сухи дрожди от Torulaspora delbruesckii. Увеличават сложността и интензитета на аромата на белите и червени вина. Енодок TD-3 допринасят за силно усещане за плътност и значителна продължителност на вкуса. Препоръчва се след засяване с Енодок TD-3, последващо засяване с друг щам Saccharomyces cerevisiae, което от своя страна е добре що се отнася до усложняването на изразеността и тялото на вината. Енодок TD-3 също така произвеждат много малко количество летливи киселини, което прави дрождите много подходящи за производството на сладки вина.
DC-5432
Лист с данни
- Подходящи за
- бели вина
розе вина
червени вина - Вид дрожди
- Torulaspora delbrueckii
- Условия на ферментация
- над 16℃
- Толерантност към алкохол
- до 10% об.
- Необходимост от храни
- Да
- Производство на летливи киселини
- Много ниско
- Дози
- 20-40 гр/хл