- Изчерпан
BV-03 - БиВи-03
Бели сортови: за бели сортови вина.
ВV-03 е правилният отговор на модерното търсене за бели вина с добре изразен сортов характер. Тяхното действие води до
естествено увеличаване на вкуса на белите сортове. Освен това, те са безопасен щам, със силна активност и малка необходимост от хранителни вещества, което позволява добра ферментация, дори при трудни условия.
DC-5424
Лист с данни
- Подходящи за
- бели вина
втора ферментация
материали за дестилати
трудна ферментация - Вид дрожди
- Saccharomyces cerevisiae ex. bayanus
- Килър фактор
- Неутрални
- Условия на ферментация
- 12-30℃
- Толерантност към алкохол
- 16% об.
- Необходимост от храни
- По осмотрение на клиента
- Производство на ацеталдехиди
- почти никакво
- Производство на летливи киселини
- почти никакво
- Производство на серни съединения
- почти никакво
- Дози
- 20-40 гр/хл
- Подходящ за сорт
- Мускат
Пино Гри
Пино Грижио
Пино блан
Ризлинг
Совиньон блан
Шардоне