- Изчерпан
BM-04 - БиЕм-04
Бели пенливи: за пенливи вина (ферментирали в бутилка или повторно в съд).
Щамът ВМ-04 притежава уникалните способности да е устойчив на алкохол, серен диоксид, високо налягане и ниски температури. Неговите кинетики и метаболитни характеристики го правят подходящ за производството на пенливи
вина, чрез втора ферментация и в бутилката, и в съд под налягане. Този щам придава благородни и приятни качества, които не се променят с времето.
DC-5426
Лист с данни
- Подходящи за
- материали за дестилати
пенливи вина
трудна ферментация - Вид дрожди
- Saccharomyces cerevisiae ex. bayanus
- Условия на ферментация
- над 10°C
- Толерантност към алкохол
- 16% об.
- Производство на серни съединения
- Много ниско
- Дози
- 10-30 гр/хл