• Изчерпан

BA-02 - БиЕй-02

0 Review(s) 

Бели ароматни: за млади бели вина с плодови и балансирани вкусове.

DC-5422

ВА-02 е един от най-подходящите щамове за ферментация на бяло грозде, особенно произведените по най-модерни технологии. Знае се, че ниските температури и много чистата мъст (при ферментация на бяло грозде), често означават не идеални условия за развитието на дрожди, с вероятно отрицателно въздействие върху крайния резултат. ВА-02 осигурява равномерна ферментация и позволява да се произвеждат бели вина със силен, добре балансиран плодов вкус и приятно усещане в устата, благодарение на високото производство на глицерин.

DC-5422

Лист с данни

Подходящи за
бели вина
материали за дестилати
трудна ферментация
Вид дрожди
Saccharomyces cerevisiae
Условия на ферментация
до 30℃
Толерантност към алкохол
15% об.
Необходимост от храни
По осмотрение на клиента
Производство на ацеталдехиди
почти никакво
Производство на летливи киселини
почти никакво
Производство на серни съединения
почти никакво
Дози
20-40 гр/хл

Свали

ТХ BA-02

Технически характеристики E. BA-02

Свали (94.49KB)

Reviews

Write your review

BA-02 - БиЕй-02

Бели ароматни: за млади бели вина с плодови и балансирани вкусове.

Write your review