- Изчерпан
BA-02 - БиЕй-02
Бели ароматни: за млади бели вина с плодови и балансирани вкусове.
ВА-02 е един от най-подходящите щамове за ферментация на бяло грозде, особенно произведените по най-модерни технологии. Знае се, че ниските температури и много чистата мъст (при ферментация на бяло грозде), често означават не идеални условия за развитието на дрожди, с вероятно отрицателно въздействие върху крайния резултат. ВА-02 осигурява равномерна ферментация и позволява да се произвеждат бели вина със силен, добре балансиран плодов вкус и приятно усещане в устата, благодарение на високото производство на глицерин.
DC-5422
Лист с данни
- Подходящи за
- бели вина
материали за дестилати
трудна ферментация - Вид дрожди
- Saccharomyces cerevisiae
- Условия на ферментация
- до 30℃
- Толерантност към алкохол
- 15% об.
- Необходимост от храни
- По осмотрение на клиента
- Производство на ацеталдехиди
- почти никакво
- Производство на летливи киселини
- почти никакво
- Производство на серни съединения
- почти никакво
- Дози
- 20-40 гр/хл