WynTube Full - ВинТюб Фул

0 Review(s) 

винТюбФул е пълноценна храна, която може да се използва при всеки етап на ферментация, започвайки от засяването. Наличието на производни на дрождите гарантира снабдяването с комплексен азот, най-вече амино киселини и пептиди, както и витамини от група B, най-вече биотин (който повлиява положително синтезът на естери) и пантотенова киселина (която предотвратява образуването на сяроводород).

DC-8041
Опаковка: 0.5 кг
  • 0.5 кг
  • 0.1 кг
  • 1.0 кг
20,25 лв.
С вкл. данък 3-5 дни
Наличен

винТюб: храна в миниТюбс

Използвана е добре познатата технология миниТюб за храните за дрожди. С поредицата винТюб (храна за винени дрожди в миниТюбс) целта е БЕЗ ПРАХ,... БЕЗ МРЪСОТИЯ,.... САМО ЖИЗНЕНОСТ,... и е постигната.

От наличните олигоелементи, магнезият е изключително важен, тъй като е есенциален кофактор в метаболизма на дрождите, което спомага да се увеличи устойчивостта на алкохол. Липидите, които се освобождават от клетъни стени, помагат на дрождите да се адаптират към увеличаващите се концентарции на алкохол. Освен това, тъй като винТюбФул не съдържа амониев сулфат, той е изключително подходящ за производствени практики в редуктивни условия или когато се използват сортове, които лесно развиват редуктивни тонове. Клетъчните стени и силно активната повърхностна целулоза осигуряват адсорбцията на диви инхибитори, което от своя страна подпомага правилния метаболизъм на дрождите и в последствие предлага по-чист сензорен профил на крайното вино. Ефективността на продукта е завършена и от наличието на ДАФ и тиамин. 

Технологията миниТюбс позволява винТюбФул да се добавя директно в съда за ферментация без образуване на бучки, добавяне на вода и спестява време.

DC-8041

Лист с данни

Подходящи за
бели вина
втора ферментация
материали за дестилати
пенливи вина
розе вина
трудна ферментация
червени вина
Дози
20-60 гр/хл

Свали

ТХ ВинТюб Фул

Технически характеристики WynTube Full

Свали (95.43KB)

Reviews

Write your review

WynTube Full - ВинТюб Фул

винТюбФул е пълноценна храна, която може да се използва при всеки етап на ферментация, започвайки от засяването. Наличието на производни на дрождите гарантира снабдяването с комплексен азот, най-вече амино киселини и пептиди, както и витамини от група B, най-вече биотин (който повлиява положително синтезът на естери) и пантотенова киселина (която предотвратява образуването на сяроводород).

Write your review