Pro6 - Про6

0 Review(s) 

Про6 са дрожди подбрани в Шампан. По време на изследванията проведени в Италия, най-вече върху просеко, Про6 показват
толкова добри показатели на ферментация и органолептика, че ДалЦин избират дрождите като изключително полезни за винопроизводството на тези важни вина.

DC-5188

Про6 не показва проблеми с размножаването в мъстта благодарение на килър фактора им. При първа ферментация Про6 се
характеризират с постепенно начало и равномерна и оптимална ферментация без никакви проблеми. Про6 ферментират добре в широк обхват от температури и по тази причина органолептичните резултати са изключително задоволителни: вината  бикновенно показват силни аромати на плодове и цветя с интересна чистота и на ароматите, и на вкусовете. Дрождите дават отлични резултати не само при ферментацията на просеко и висококачествени вина, но също и при първичната ферментация когато се набляга на сортовия характер, но и на сежестта на крайното вино.

DC-5188

Лист с данни

Подходящи за
бели вина
втора ферментация
пенливи вина
розе вина
трудна ферментация
червени вина
Вид дрожди
Saccharomyces cerevisiae ex. bayanus
Килър фактор
Да
Условия на ферментация
над 10°C
Толерантност към алкохол
15% об.
Необходимост от храни
Не
Производство на ацеталдехиди
Ниско
Производство на летливи киселини
Ниско
Производство на серни съединения
Ниско
Дози
20-40 гр/хл
Подходящ за сорт
Пино Гри
Пино Ноар
Пино блан
Ризлинг
Уни Блан
Шардоне

Свали

ТХ Про6

Технически характеристики F. Pro6

Свали (95.2KB)

Reviews

Write your review

Pro6 - Про6

Про6 са дрожди подбрани в Шампан. По време на изследванията проведени в Италия, най-вече върху просеко, Про6 показват
толкова добри показатели на ферментация и органолептика, че ДалЦин избират дрождите като изключително полезни за винопроизводството на тези важни вина.

Write your review