• Изчерпан

Brio - Брио

0 Review(s) 

За интензивни и продължителни пенливи вина.

DC-5191

Особени дрожди за едни от най-търсените категории вина: приятни, лесни за пиене пенливи вина. Фервенс Брио гарантират продължителност, интензивност и елегантност на вината. В автоклав ,съдове под налягане, дават плодови и флорални аромати (жасмин и глициния), дори при неутрални базови вина. Подсилват сортовата изразеност на полу-ароматните сортове като Просеко, Верментино, Фалангина, Пекорино, Мускат. Произведените мехурчета (газировка) са устойчиви в чашата и се характеризират с кремаво усещане в устата. Стареенето върхуутайките, дори за кратко, също подобрява сложността и ароматния финес.

DC-5191

Лист с данни

Подходящи за
пенливи вина
Вид дрожди
Saccharomyces cerevisiae ex. bayanus
Килър фактор
Да
Условия на ферментация
над 8°C
Толерантност към алкохол
16% об.
Необходимост от храни
средно-ниско
Производство на ацеталдехиди
Ниско
Производство на летливи киселини
Ниско
Производство на рибофлавин
много ниско
Дози
20-40 гр/хл
Подходящ за сорт
Верментино
Мускат
Пекорино (Pecorino)
Просеко
Фалангина (Falanghina)

Свали

ТХ Брио

Технически характеристики F. Brio

Свали (95.23KB)

Reviews

Write your review

Brio - Брио

За интензивни и продължителни пенливи вина.

Write your review