• Изчерпан

Trebby - Треби

0 Review(s) 

За свежи и плодови бели вина, получени от неутрални сортове грозде.

DC-5204

Щам Saccharomyces cerevisiae използвани най-вече за първична ферментация на бели грозда със слаби ароматни характеристики. Треби се характеризира с увеличено производство на естери от ферментацията и ацетати, най-вече когато има изобилие на азот. При подбора на тези дрожди, особено внимание е било отделено на безопасната ферментация чрез подбор на щам с добра способност за размножаване и с възможност за бързо понижаване на захарното съдържание. Треби могат да се използват успешно при бели вина или червени каши от грозда, които поради лошо узряване са с намалени аромати спрямо очакваното. За да се получат най-добрите органолептични резултати и продължителност на виното, се препоръчва да използвате Треби в комбинация с подходящи храни, включително защитни фактори. По този начин ароматите и свежестта, придадени от дрождите, ще се запазят още при ранното стареене.

DC-5204

Лист с данни

Подходящи за
бели вина
втора ферментация
розе вина
червени вина
Вид дрожди
Saccharomyces cerevisiae
Килър фактор
Да
Условия на ферментация
над 14 ℃
Толерантност към алкохол
14% об.
Необходимост от храни
По осмотрение на клиента
Производство на ацеталдехиди
Ниско
Производство на летливи киселини
Ниско
Производство на серни съединения
Ниско
Дози
20-40 гр/хл
Подходящ за сорт
Уни Блан
Шардоне

Свали

ТХ Треби

Технически характеристики F. Trebby

Свали (95.29KB)

Reviews

Write your review

Trebby - Треби

За свежи и плодови бели вина, получени от неутрални сортове грозде.

Write your review