• Само онлайн

SLB - ЕсЕлБи

0 Review(s) 

Истинска гаранция за големи количества вино.

Препоръчваме за: трудни за ферментация материали с микробиологична зараза (например вкисване), материали за ракия и всички видове обикновенно трапезно вино при температури на 14°C

DC-5212-05
Опаковка: 0.5 кг
  • 0.5 кг
  • 0.1 кг
  • 1.0 кг
30,00 лв.
С вкл. данък 3-5 дни
Последна наличност

ЕсЕлБи е щам дрожди, които се характеризира с добра устойчивост, кратка фаза на латентност, равномерен курс на ферментация и съвсем умерена нужда от хранителни вещества. ЕсЕлБи са изключително устойчиви на неблагоприятни
условия като температура, съдържание на азот, наличната дива микрофлора и други. Благодарение на всичко това, ЕсЕлБи могат да бъдат използвани за: винификация на големи обеми, дори когато температурата не може да бъде контролирана; при повторни ферментации за пенливи вина, дори в съдове под налягане. При първа ферментация се получават вина с чисти аромати и добър органолептичен баланс. При повторни ферментации в автоклав, ЕсЕлБи развиват осезаем приятен аромат на
плодове. Освен това ароматите са много чисти, защото дрождите не произвеждат сяроводород. Благодарение на различните приложения, тези дрожди служат за постигане на крайния резултат, доброто качество и икономическото предимство на използването им.

DC-5212-05

Лист с данни

Подходящи за
бели вина
втора ферментация
материали за дестилати
розе вина
трудна ферментация
червени вина
Вид дрожди
Saccharomyces cerevisiae ex. bayanus
Килър фактор
Неутрални
Условия на ферментация
над 14 ℃
Толерантност към алкохол
14% об.
Необходимост от храни
Не
Производство на ацеталдехиди
Ниско
Производство на летливи киселини
Ниско
Производство на серни съединения
Ниско
Дози
20-40 гр/хл

Свали

ТХ ЕсЕлБи

Технически характеристики F. SLB

Свали (95.07KB)

ТХ ЕсЕлСи

Технически характеристики F. SLC

Свали (95.1KB)

Reviews

Write your review

SLB - ЕсЕлБи

Истинска гаранция за големи количества вино.

Препоръчваме за: трудни за ферментация материали с микробиологична зараза (например вкисване), материали за ракия и всички видове обикновенно трапезно вино при температури на 14°C

Write your review