Berry - Бери

0 Review(s) 

Щам на S. cerevisiae, които е изключително подходящ за направата на розе и млади червени вина за отлежаване не много дълго.

Препоръчваме за: Санджовезе, Пино Ноар, Мерло и др. Отлично поведение при розе вина от Пино Ноар. Подходящи за всички местни български сортове - отлично пасват на тероара и характеристиките на местните сортове като разкриват голям ароматен и вкусов потенциал.

DC-5206-05
Опаковка: 0.5 кг
  • 0.5 кг
  • 0.1 кг
  • 1.0 кг
50,00 лв.
С вкл. данък
Продукта е наличен в няколко варианта

Ароматите, които тези дрожди показват, произлизат основно от ферментацията и сe увеличават от равномерните кинетики на ферментация. Поради това най-добри резултати се получават при контролиране на температурата, най-вече в началото на ферментацията. Частичното отделяне на полизахариди по време на алкохолната ферментация, заедно с пренебрежима адсорбция от клетъчните стени на клетките, допринасят за високото качество на цвета на вината произведени тези дрожди. Този щам дрожди е подходящ за вина тип Бужоле Нуво, тъй като подчертават плодовите нотки и запазват свежестта на носа и вкуса.

DC-5206-05

Лист с данни

Подходящи за
розе вина
червени вина
Вид дрожди
Saccharomyces cerevisiae
Килър фактор
Да
Условия на ферментация
над 14 ℃
Толерантност към алкохол
14.5% об.
Необходимост от храни
По осмотрение на клиента
Производство на ацеталдехиди
Ниско
Производство на летливи киселини
Ниско
Производство на серни съединения
Ниско
Дози
20-40 гр/хл
Подходящ за сорт
Мерло
Пино Ноар
Санджовезе

Свали

ТХ Бери

Технически характеристики F. Berry

Свали (95.35KB)

Reviews

Write your review

Berry - Бери

Щам на S. cerevisiae, които е изключително подходящ за направата на розе и млади червени вина за отлежаване не много дълго.

Препоръчваме за: Санджовезе, Пино Ноар, Мерло и др. Отлично поведение при розе вина от Пино Ноар. Подходящи за всички местни български сортове - отлично пасват на тероара и характеристиките на местните сортове като разкриват голям ароматен и вкусов потенциал.

Write your review